Kahve falında beyaz maden görmek

Kahve falında beyaz maden görmek ticarette şansının düşeceğine, borcunun kalmayacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz maden gördüyseniz:

  • İnsanların olayları sizin istediğiniz gibi görmesini sağlamak için uygulayacağınız taktikler imajınızı olumlu etkileyebilir.

Kahve falında beyaz maden görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında maden suyu şişesi görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet eder.

Kahve falında maden taşı görmek huzurunun yerinde olacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına işaret eder.

Kahve falında değerli maden görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında maden görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kömür maden görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maden kömürü görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Kahve falında değerli maden bulmak kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, ona kol kanat gereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top