Kahve falında kuşların kavga ettiğini görmek

Kahve falında kuşların kavga ettiğini görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, istenmeyen olayların olacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, başına tekin olmayan olayların geleceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuşların kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Kahve falında kuşların kavga ettiğini görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuşla kavga etmek aile hayatında sevinileceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında deve kuşu eti görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında deve kuşu eti yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kadının kavga ettiğini görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında iki köpeğin kavga ettiğini görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kavga ettiğini görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında erkek kardeşiyle kavga ettiğini görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top