Kahve falında iki kadının kavga ettiğini görmek

Kahve falında iki kadının kavga ettiğini görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, çok doğru bir yol tutulacağına delalet eder.

Kahve falında iki kadının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Haklarınızı savunmanız gereken durumlar oluşabilir.

Kahve falında iki kadının kavga ettiğini görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadınların kavga ettiğini görmek borcunun da hafifleyeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla kavga ettiğini görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret eder.

Kahve falında bir başkasının kavga ettiğini görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kavga ettiğimi görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle kavga ettiğini görmek işini layığı ile yerine getireceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında aileden birinin kavga ettiğini görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeklerin kavga ettiğini görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top