Kahve falında kuşla kavga etmek

Kahve falında kuşla kavga etmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuşla kavga etmek gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Kahve falında kuşla kavga etmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuşların kavga ettiğini görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında uçamayan muhabbet kuşu görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına alamet eder.

Kahve falında renkli kuşlar görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalamak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı mavi muhabbet kuşu görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, çekilen acıların unutulacağına yorulur.

Kahve falında puhu kuşu görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top