Kahve falında puhu kuşu görmek

Kahve falında puhu kuşu görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, dünyasının iyileşmesine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında puhu kuşu gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız dahi, uzun süreli arkadaşlıklarınıza veya iş birliklerinize zarar vermek istemiyorsanız düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında puhu kuşu görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuşu kediden kurtarmak ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuşu öpmek yarınlarına umutla bakacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kuşunun öldüğünü görmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuşların öldüğünü görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında kuşun öldüğünü görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında cennet kuşunu görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top