Kahve falında kurt dövmek

Kahve falında kurt dövmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sağlık içinde yaşanacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurt dövmek gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenizden maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Kahve falında kurt dövmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, işlerin çok iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacanak dövmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, rahatın ve konforun geleceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeği dövmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, solan yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının dövmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadın dövmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında patronunu dövmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işarettir.

Kahve falında kedi köpek dövmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşını dövmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top