Kahve falında bir erkeği dövmek

Kahve falında bir erkeği dövmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği dövmek gördüyseniz:

  • Planlarınız herkesi mutlu etmeyebilir.

Kahve falında bir erkek dövmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine alamet eder.

Kahve falında erkek dövmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeği dövdüğünü görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin kadını dövdüğünü görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında erkek kardeş dövmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşini dövdüğünü görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir erkeği dövmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını dövmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çalıştığına değeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top