Kahve falında bir kadın dövmek

Kahve falında bir kadın dövmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadın dövmek gördüyseniz:

  • Plan değişikliği yapmak ya da bazı mevcut düzenlemeleri değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadını dövmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalettir.

Kahve falında kadını dövmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadını dövmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık bir kadını dövmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına inanılır.

Kahve falında kadın dövmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, doğru kararların alınacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin kadını dövdüğünü görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadını dövdüğünü görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadın dövmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top