Kahve falında köpek vurulduğunu görmek

Kahve falında köpek vurulduğunu görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, kazancının azalacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, üzüntülerin son bulacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek vurulduğunu gördüyseniz:

  • Cazip teklifler veya davetler alırsanız ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında köpeğin vurulduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalettir.

Kahve falında köpek vurulduğunu görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğinin vurulduğunu görmek üzüntülerin daha da artacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında polisler tarafından vurulmak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağından vurulmak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında silahla omzundan vurulduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının silahla vurulduğunu görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top