Kahve falında başkasının silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında başkasının silahla vurulduğunu görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, büyük işlere girileceğine, dileklerin yerine geleceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Kişiliğinize zarar vermeden veya maddi açıdan kısıtlanmadan fark yaratabilmenin yolları üzerine düşünmelisiniz.

Kahve falında silahla alnından vurulmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, istediği başarıya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında silahla kafadan vurulmak çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine alamet eder.

Kahve falında topuğundan silahla vurulmak mallarını ve makamını garantileyeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine inanılır.

Kahve falında silahla vurulmak kaçmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının silahla vurulduğunu görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında silahla bacağından vurulmak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kötü sözler duyulacağına delalettir.

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sırtından silahla vurulduğunu görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top