Kahve falında köpeğinin vurulduğunu görmek

Kahve falında köpeğinin vurulduğunu görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğinin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Herkes birbirinden farklı fikirlere sahip olabilir.

Kahve falında köpeğin vurulduğunu görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğinin vurulduğunu görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında köpek vurulduğunu görmek işlerinde aksama olacağına, çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisin vurulduğunu görmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına rivayet eder.

Kahve falında birini silahla vurulduğunu görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında asker tarafından vurulmak yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında kurusıkı tabancayla vurulmak güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, bundan da son derece mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşi vurulmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top