Kahve falında köpeğin başını sevmek

Kahve falında köpeğin başını sevmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, ortalığın karışacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kazancını artıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin başını sevmek gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakacak, rahatınızı veya sinirlerinizi bozacak bazı koşullar üzerinde anlaşma sağlamak zorunda değilsiniz, henüz vakit varken daha iyi bir strateji geliştirebilirsiniz.

Kahve falında köpeğin başını sevmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başı olmayan köpek görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar başında köpek görmek günden güne sorunlarının artacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işarettir.

Kahve falında köpek başı kesmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin başını kesmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başı kopmuş köpek görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında köpeğin başını ezmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında köpek başı okşamak geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top