Kahve falında başı olmayan köpek görmek

Kahve falında başı olmayan köpek görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı adımlar atılacağına, her zaman çok üzgün olacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başı olmayan köpek gördüyseniz:

  • Eski tanıdık veya partnerleriniz üzerinde dahi etki bırakabilirsiniz.

Kahve falında başı kopmuş köpek görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar başında köpek görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında köpek başı okşamak muradına eremeyeceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında köpek başı görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, bekarsa evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin başını ezmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek başını okşamak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında köpek başı kesmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başı olmayan köpek görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top