Kahve falında komşusunu ağlarken görmek

Kahve falında komşusunu ağlarken görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında komşusunu ağlarken gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz işvereniniz ya da üzerinizde olan kimseler maddi açılardan sizi destekliyorlar.

Kahve falında komşusunu ağlarken görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunu ağlarken görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine rivayet eder.

Kahve falında komşuda cenaze görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında komşunun gelinlik giydiğini görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bir komşunu görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında komşusunun evine gitmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşusuna süt vermek tatsız haberlerin alınacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına alamet eder.

Kahve falında komşunun çocuğunu kaybetmek alışveriş yapacağına, güçten düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top