Kahve falında ölmüş bir komşunu görmek

Kahve falında ölmüş bir komşunu görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir komşunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda serzenişte bulunmak, onay vermemek veya tenkit etmek doğru olmayabilir.

Kahve falında komşunun bahçesine girmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hasta ise iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında komşunun ineğini görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşusunu gelinlikli görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında komşusunun hacca gittiğini görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun evinde yılan görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşumun taşındığını görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun evinde cenaze görmek günlerinin güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top