Kahve falında komşunun çamaşırlarını görmek

Kahve falında komşunun çamaşırlarını görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında komşunun çamaşırlarını gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine katkıda bulunmak yerine kendi yaşamınızı geliştirmenize fayda sağlayacak değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında komşunun çamaşır astığını görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun çamaşırlarını görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşu evini görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşu gelini görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık komşu görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına inanılır.

Kahve falında komşusunun evini temizlemek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşudan yorgan almak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında erkek komşusunu görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top