Kahve falında koltukta yatmak

Kahve falında koltukta yatmak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında koltukta yatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderliği ele alarak fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında koltukta yatmak sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı koltuk takımı görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk takımı almak hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında koltuk altı kılının uzadığını görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarının yolmak böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında koltuk altında sivilce görmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında koltuk kaplamak yaşananları unutturacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk satın almak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top