Kahve falında koltuk satın almak

Kahve falında koltuk satın almak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında koltuk satın almak gördüyseniz:

  • Asabi dengenizi korursanız kazançlı çıkarsınız.

Kahve falında koltuk satın almak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, imkânlarını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında arabada arka koltukta oturmak borç yüzünden uykuların kaçacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renk koltuk görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında koltuk değneği görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rahat koltuğa oturmak şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altı traş olmak kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında koltuğa oturduğunu görmek işlerin kara geçeceğine, iç sıkıntısına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuğa ters oturmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top