Kahve falında koltuk altı kıllarının yolmak

Kahve falında koltuk altı kıllarının yolmak sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, makamından olacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarının yolmak gördüyseniz:

  • Paranızı koruma altına almalı para harcamanıza neden olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında koltuk altı kılı yolmak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine işarettir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını yolmak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarının yolmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı tüyü yolmak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları yolmak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk altı kılı almak yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarının uzadığını görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top