Kahve falında kol kestiğini görmek

Kahve falında kol kestiğini görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, hakkını alacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kol kestiğini gördüyseniz:

  • Kaynakları veya kazançları paylaşarak başkalarıyla birlikte hareket ederek daha çok şey başarabilirsiniz.

Kahve falında kolunu kestiğini görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunu kestiğini görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kolunu kestiğini görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kol kestiğini görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç kestirmekten vazgeçmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek kestiğini görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına delalettir.

Kahve falında birinin başını kestiğini görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top