Kahve falında bebek kestiğini görmek

Kahve falında bebek kestiğini görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, yarar sağlamayacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek kestiğini gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında bebek kestiğini görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğin saçını kestirmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına yorulur.

Kahve falında bebek saçı kestirmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında bileğini kestiğini görmek gönül kapılarını açacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kaşını kestiğini görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç kestirmeye çalışmak kısmetlerini de göremeyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçını kestiğini görmek yakın çevresine fikir danışacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berbere saç kestirmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, birçok işin birlikte yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top