Kahve falında birinin kolunu kestiğini görmek

Kahve falında birinin kolunu kestiğini görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kolunu kestiğini gördüyseniz:

  • Her ne kadar eldeki veriler tersini gösterse de, sizin olumlu olmanız olayların gidişatını da değiştirebilir.

Kahve falında başkasının kolunu kestiğini görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında kol kestiğini görmek çok hayırlı işlere gireceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu kestiğini görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunu kestiğini görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnağını kestiğini görmek sözler sarf edeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında boğaz kestiğini görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını çok kısa kestirmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç kestiğini görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, dertlerine çare bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top