Kahve falında kızının çocuğunun olduğunu görmek

Kahve falında kızının çocuğunun olduğunu görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, her anlamda şifa bulmaya, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızının çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Kahve falında kızının çocuğunu görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının çocuğunun olduğunu görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine alamet eder.

Kahve falında kızı çocuğu görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kızının erkek çocuğu olduğunu görmek sorunları ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar kızın çocuğu olduğunu görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kızının çocuğu olduğunu görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, getirisi çok olan işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar bir kızın çocuğu olduğunu görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında kızı çocuğu doğurmak hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top