Kahve falında kızının çocuğunu görmek

Kahve falında kızının çocuğunu görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında kızının çocuğunu gördüyseniz:

  • Kendi duygularınızı yanlış değerlendirme meylindesiniz.

Kahve falında kızı çocuğu görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine alamet eder.

Kahve falında bekar bir kızın çocuğu olduğunu görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında kızının erkek çocuğu olduğunu görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sağlığının bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızı çocuğu emzirmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulur.

Kahve falında kızının çocuğunu görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının çocuğunun olduğunu görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının çocuğu olduğunu görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kızın çocuğu olduğunu görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, sorunların çabucak atlatılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top