Kahve falında kızı çocuğu görmek

Kahve falında kızı çocuğu görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, nimet bolluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızı çocuğu gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için gereğinden fazla bonkör olmamalısınız.

Kahve falında kızının çocuğunu görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, büyük emekler vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızı çocuğu doğurmak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına işaret eder.

Kahve falında kızının çocuğu olduğunu görmek yeni başlangıçların yapılacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının erkek çocuğu olduğunu görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızı çocuğu emzirmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bekar kızın çocuğu olduğunu görmek kazançlı işlere girileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızın çocuğu olduğunu görmek başarılı bir insan olacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızı çocuğu görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top