Kahve falında kızının cenazesini görmek

Kahve falında kızının cenazesini görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, iş kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının cenazesini gördüyseniz:

  • Karar almadan önce daha fazla detay öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında kızının cenazesini görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında cenaze namazı kılanı görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının cenazesine gitmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında denizde cenaze görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenazeyi mezara koymak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında yanmış cenaze görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölüm ve cenaze görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının cenazesini görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top