Kahve falında ölüm ve cenaze görmek

Kahve falında ölüm ve cenaze görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm ve cenaze gördüyseniz:

  • Her şeyin ne kadarının sizi tam olarak içine aldığını iyi gözlemlemelisiniz.

Kahve falında ölüm ve cenaze görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin önünde cenaze görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane cenaze görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında köyde cenaze görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine inanılır.

Kahve falında üç tane cenaze görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına işarettir.

Kahve falında toplu cenaze görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında cenazede el öpmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze haberi almak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top