Kahve falında kızı öpmeye çalışmak

Kahve falında kızı öpmeye çalışmak sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı delalet eder.

Kahve falında kızı öpmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Anlaşılmamak gibi fikirlere takılmayın.

Kahve falında bir kızı öpmeye çalışmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, maddi olanaklarının artacağına alamet eder.

Kahve falında kızı öpmeye çalışmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sudan çıkmaya çalışmak rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında cennete girmeye çalışmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında akşam namazı kılmaya çalışmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine vurmaya çalışmak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek fırınında çalışmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, büyük bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top