Kahve falında birine vurmaya çalışmak

Kahve falında birine vurmaya çalışmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine vurmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında eski patronla çalışmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında akşam namazı kılmaya çalışmak elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize girmeye çalışmak her türlü başarıyı elde edeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında işe girmek çalışmak el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otelde çalışmak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, hastalıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pasaport almaya çalışmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi görmeye çalışmak eşlerin ayrılacağına, çirkin sözler işitileceğine inanılır.

Kahve falında boğulan birini kurtarmaya çalışmak amacına nail olacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top