Kahve falında cennete girmeye çalışmak

Kahve falında cennete girmeye çalışmak sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, işlerinin hemen hallolacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında cennete girmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeniz devam eden veya başlamak üzere olan bazı projelerin, iş birliklerini, ilişkilerin ya da görevlerin oluru, verimliliği veya uygulanabilirliği üzerine tekrar düşünmenizi gerektirebilir.

Kahve falında cennete girmeye çalışmak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında cennetin kapısında beklemek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cennet cehennem kapısını görmek birçok iş teklifi alınacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cennet kokusunu hissetmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cennette uçmak bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına yorulur.

Kahve falında cennet suyu içmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına inanılır.

Kahve falında cennet böceği görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet şerbeti içmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top