Kahve falında bir erkeği becermek

Kahve falında bir erkeği becermek rahata kavuşacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği becermek gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçının.

Kahve falında erkek becermek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeği becermek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini becermek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadını becermek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini becermek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızı becermek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek ve kadın organı görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, giderlerin artış göstereceğine inanılır.

Kahve falında yakınının erkek bebeği olduğunu görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top