Kahve falında tanımadığı bir kızla öpüşmek

Kahve falında tanımadığı bir kızla öpüşmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kıskanç bir kişi sizi bazı konularda dışarıda bırakmaya çalışabilir.

Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı kızı görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kıza sarılmak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kızla öpüşmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı kızla öpüşmek kendisini korumaya alacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir kızla konuşmak düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir kızla konuşmak vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top