Kahve falında kıyafetlerini kesmek

Kahve falında kıyafetlerini kesmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, uzak bir yola gidileceğine, iyi hissedileceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında kıyafetlerini kesmek gördüyseniz:

  • Biraz mesafeli olmanız risk almanıza engel olabilir.

Kahve falında kıyafeti kesmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kıyafetlerini kesmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafetini kesmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyafet kesmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında hint kıyafeti giymek kendini her konuda geliştireceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine inanılır.

Kahve falında oğlunu asker kıyafetiyle görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeklik kıyafetlerini görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı ve kıyafet görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top