Kahve falında hint kıyafeti giymek

Kahve falında hint kıyafeti giymek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, işlerin bozulacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında hint kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, duygusal tartışmalara girmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında hint kıyafeti giymek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kalp kırıklığı olacağına rivayet eder.

Kahve falında hinzir görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında hingel yemek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya alamet eder.

Kahve falında hint kınası görmek onları gücendireceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hint bülbülü görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında hint horozu görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hint inciri görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hint horoz görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top