Kahve falında kıyafetini kesmek

Kahve falında kıyafetini kesmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, başının belaya girmeyeceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafetini kesmek gördüyseniz:

  • Belli iş, anlaşma veya düzenlemeler istediğiniz verimlilikte veya istediğiniz yöne ilerlemiyor olabilir.

Kahve falında kıyafetlerini kesmek bereketli günler geçirileceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kıyafetini kesmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına inanılır.

Kahve falında kıyafet kesmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, rahata ve huzura kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyafeti kesmek sıkıntıların biteceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında kirli kıyafet giymek ekmeksiz kalacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kıyafetlerini almak sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kıyafeti yıkamak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük bir rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat kıyafeti giymek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top