Kahve falında başkasının kıyafetlerini almak

Kahve falında başkasının kıyafetlerini almak kazancın her daim artacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kıyafetlerini almak gördüyseniz:

  • Bir olay üzerindeki gizliliği arttırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz kıyafetli adam görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalettir.

Kahve falında kıyafetini başkasının üstünde görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşine kıyafet almak bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında çok kıyafet almak gittiği yolda çok başarılı olacağına, inancından ödün vereceğine alamet eder.

Kahve falında evde kıyafet görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında pahalı kıyafet görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe yorulmaktadır.

Kahve falında ters kıyafet giymek aile hayatının hayır getireceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına delalet eder.

Kahve falında kıyafetini kaybettiğini görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top