Kahve falında arkadaşınla tatlı yemek

Kahve falında arkadaşınla tatlı yemek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, fikirlerinin çatışacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla tatlı yemek gördüyseniz:

  • Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşınla tatlı yemek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarla tatlı yemek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının tatlı yaptığını görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşına tatlı vermek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının tatlı yediğini görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tulumba tatlı yemek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı biber turşusu yemek haksızlık ve nankörlük göreceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak tatlı yemek hayallerinin gerçek olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top