Kahve falında arkadaşına tatlı vermek

Kahve falında arkadaşına tatlı vermek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, destek göreceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına tatlı vermek gördüyseniz:

  • Dış etkenlere takılmamalısınız.

Kahve falında arkadaşının tatlı yaptığını görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının tatlı yediğini görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarla tatlı yemek kötü günlerini aşmayı başaracağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla tatlı yemek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına tatlı vermek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında birine tatlı ikram etmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlının içinde kurt görmek âlim kimselerden feyz alacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı aldırmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, sevinç gözyaşları döküleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top