Kahve falında arkadaşının tatlı yaptığını görmek

Kahve falında arkadaşının tatlı yaptığını görmek elinize para geçeceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, kariyer planının altüst olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının tatlı yaptığını gördüyseniz:

  • İyilikler hayal kurmanıza sebep olurlerken kötülükler gözünüzün yılmasına neden olabilirler.

Kahve falında arkadaşının tatlı yaptığını görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına tatlı vermek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, istediği yola çıkacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının tatlı yediğini görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla tatlı yemek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla tatlı yemek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı turşu yemek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında mavi tatlı görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı bisküvi yemek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top