Kahve falında uçaktan suya atlamak

Kahve falında uçaktan suya atlamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, faydalı şeyler yapacağına, işlerinin karışacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, insanlar arasında yüceleceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçaktan suya atlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sizce yanlış yaptıkları konular, uygulamalar veya olaylar hakkında uyarmak veya ikna etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında uçaktan suya atlamak yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçaktan paraşütle atlamak duygusal olarak çok kötü olabileceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında uçaktan atladığını görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçaktan atlamak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine alamet eder.

Kahve falında temiz suya atlamak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet eder.

Kahve falında köprüden suya atlamak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında akan suyun üstünden atlamak güvenliğinden vazgeçeceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında suya atlamak rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top