Kahve falında su üzerinde atlamak

Kahve falında su üzerinde atlamak geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, büyük başarılar kazanılacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, başarılarının devamının geleceğine alamet eder.

Kahve falında su üzerinde atlamak gördüyseniz:

  • Sizi mücadele, tartışma veya rekabet ortamına çekmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında suya atlamak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk suya atlamak gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya atladığını görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, o kapıyı kapatacağına yorulur.

Kahve falında su üzerinde atlamak rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içine atlamak hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan suya atlamak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında berrak suya atlamak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına alamet eder.

Kahve falında suyun üstünden atlamak bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top