Kahve falında kına tepsisi görmek

Kahve falında kına tepsisi görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, canın derdine düşeceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet eder.

Kahve falında kına tepsisi gördüyseniz:

  • Çok yoruluyorsunuz.

Kahve falında tepside kına görmek işlerinin azalacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına delalettir.

Kahve falında kına tepsisi görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında kına tepsisi tutmak işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işarettir.

Kahve falında tepside meyveler görmek fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi satın almak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi kadayıf görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi pirinç görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, ana baba sözü dinlemeye delalettir.

Kahve falında tepside kadayıf görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top