Kahve falında kilolarca altın görmek

Kahve falında kilolarca altın görmek onu hayallerine kavuşturacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına delalet eder.

Kahve falında kilolarca altın gördüyseniz:

  • Doğru adımlar atmak için yanıltıcı etkilerin sona ermesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında kilolarca altın görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında çok kilo almış görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kilodunu görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, merdiven atlayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını kilo vermiş görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilolu kadın görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun kilo aldığını görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşı kilolu görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının kilo aldığını görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top