Kahve falında kilodunu çıkarmak

Kahve falında kilodunu çıkarmak geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, daha iyi yerlere geleceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilodunu çıkarmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir veya iletişim sorunları sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kilodunu çıkarmak eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kendini kilolu görmek imkânlarının da genişleyeceğine, günlerinin güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşı kilolu görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilolu bebek görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında çok kilo aldığını görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kilo almış görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine inanılır.

Kahve falında birinin kilodunu görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kilo aldığını görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top