Kahve falında kendini milletvekili olduğunu görmek

Kahve falında kendini milletvekili olduğunu görmek namının yürüyeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yeni bir adım atılacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini milletvekili olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmışsanız onlardan kurtulacaksınız.

Kahve falında milletvekiliyle konuşmak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine delalettir.

Kahve falında kendini milletvekili olduğunu görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında kendini milletvekili olarak görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, fesada bulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında milletvekili seçilmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski milletvekili görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, mali sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının milletvekili olduğunu görmek daha çok kazanç elde edeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında milletvekili adayı olduğunu görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına yorulur.

Kahve falında birinin milletvekili olduğunu görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top