Kahve falında kendi memleketini görmek

Kahve falında kendi memleketini görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kendi memleketini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında yabancı memlekete gitmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memlekete taşınmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin memleketine gitmek fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza yorulur.

Kahve falında sevgiliyle memlekete gitmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka memlekette olmak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka memlekete taşınmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, hasret içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı memleket görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı memlekette olduğunu görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top