Kahve falında arkadaşının saçını siyah görmek

Kahve falında arkadaşının saçını siyah görmek maddi konularda kayıplar olacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, üzüntülerin sona ereceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçını siyah gördüyseniz:

  • Yeni aşklar veya mevcut ilişkilerinizde duygusal açılımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşının saçını siyah görmek art niyetli kişilere uyacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını siyah saçlı görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, işinde zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının saçını siyaha boyadığını görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını siyah kıyafetle görmek yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek hastalıklarının son bulacağına, başarılı ve kazançlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının siyah elbise giydiğini görmek de elinin bollaşacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının siyah giydiğini görmek huzur ve kazanç getireceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını siyah gelinlikle görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top