Kahve falında arkadaşını siyah saçlı görmek

Kahve falında arkadaşını siyah saçlı görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını siyah saçlı gördüyseniz:

  • Duygularınızı müsrifçe harcamanız özel yaşamınızda elde etmek istediklerinizi elde etmenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında arkadaşını siyah saçlı görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını siyaha boyadığını görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçını siyah görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünü siyah görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını siyah giyinmiş görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının siyah elbise giydiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının siyah giydiğini görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını siyah kıyafetle görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top