Kahve falında arkadaşını siyah gelinlikle görmek

Kahve falında arkadaşını siyah gelinlikle görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını siyah gelinlikle gördüyseniz:

  • Dekoratif değişiklikler yapabilir veya taşınabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek güzellik ve hayır geleceğine, çok pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını siyah gelinlikle görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, geleceğin güzel olacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik altında siyah ayakkabı görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlikte siyah kuşak görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini siyah gelinlikle görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işarettir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah giymek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında siyah beyaz gelinlik görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top