Kahve falında kendi oğlunu öpmek

Kahve falında kendi oğlunu öpmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi oğlunu öpmek gördüyseniz:

  • Bağlılığınız karşılıksız kalmayacak.

Kahve falında oğluna sarılıp öpmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi oğlunu öpmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında amca oğlunu öpmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun elini öpmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu öpmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalettir.

Kahve falında kuran okuyan kişi görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin oğlu olduğunu görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına rivayet eder.

Kahve falında yasini okuyamadığını görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top